Bodrum, Bodrum...

Bodrum'dayım! :)

Bu yazıyı begonvillerin arasından gördüğüm uçsuz bucaksız denize bakarak yazıyorum.




Bodrum, bugüne dek pek merak ettiğim, ilgimi çeken bir yer olmamıştı. Kalabalık ve itiraf edeyim nedense "tiki" bir algısı vardı bende. Biraz da bu yüzden hiç yolum düşmedi.

Son dönemde etrafımda Bodrum'a yerleşenler oldukça, gidip bakir koylarını anlatanlar çoğaldıkça ve gördüğüm fotoğraflar ve dinlediklerim içimi açmaya başlayınca dedim ki "Artık, vaktidir, yola düşelim!" :)

Dün sabah İstanbul'dan yola çıkıp akşamüstü buraya vardık. Bodrum merkeze 20-25 km uzaklıkta bir koyda kalıyoruz. Fazlasıyla sakin, sessiz ve dingin... Sanırım tatilci kalabalığı yavaştan çekilmeye başlamış; yaş ortalaması hayli yüksek bir grup ve bir de bölgenin yerlileri var bu mevsimde buralarda...

Sabah erkenden denize indik, kimsecikler yoktu. Denize atlayıp yüzdük. Sonra mis gibi bir kahvaltı yaptık. Biraz kitap okudum, biraz da bloglar arasında gezindim.




Şimdi, nerelere gitsek, ne yapsak diye düşünüyoruz. Gitmek istediğimiz yerleri not ediyoruz, gezmeye ne taraftan başlasak acaba diye kararsızca Cemal'le birbirimize bakıyoruz! :)





İdeal günüm, tam da böyle işte... Sakin, huzurlu ve keşiflere açık...

Dilerim sizin Pazar'ınız da dingin, ferah ve güzelliklere gebe bir gündür! :)

Bodrum için tavsiyeniz var mı? Nereleri gezmeli, nereleri görmeli?

Tavsiyelerinizi, önerilerinizi yazın; vallahi çok mutlu olurum! :)




Yorumlar

  1. Mutlu pazarlar, çok güzel bir manzara tadını çıkarın, gününüz güzel geçsin.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Osman ve Yeniden Kitap Kulübü

Ev...

Hafta Sonu Yeşil Bir Kaçış: Ortanca Evleri